Coaching

Szervezeti megoldások

Coaching

Egyéni coaching folyamatban dolgozom, főként vezetőkkel, akik szeretnének változni, növelni a tudatosságukat és egyéni figyelmet kapni.

A coaching fókuszától függően várható eredmények:
- fejlődnek a vezetői készségek, önismeret, önreflexió, felelősségvállalás, munkahelyi kapcsolatok, kommunikáció, reális helyzet- és rendszerszemlélet
- növekszik az önbizalom
- növekszik az egyéni teljesítmény és a hatékonyság

Néhány példa a főbb együttműködési formák közül:

Executive // vezetői coaching
A vállalati vezető munkahelyi életére fókuszál.
Célja, hogy fenntartható viselkedésbeli változásokat idézzen elő.
Például: vezetői hatékonyság, személyes és interperszonális fejlődés, önismeret, kommunikáció, kapcsolatkezelés, konfliktuskezelés, motiválás, delegálás, stratégiai tervezés, problémakezelés területén.

Üzleti // business coaching
A vállalat tulajdonosát, vezetőit támogatja, hogy a napi feladatokon túl lássa a „nagy képet”, fejlessze beosztottait, magasabb szintű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, és egyensúlyban tartsa magánéletét és munkáját.
Például: kollégák-ügyfél-szolgáltatás fejlesztése, munka-magánélet egyensúlya, időgazdálkodás, személyes hatékonyság fejlesztése.

Skill // készségfejlesztő coaching
A gyorsan változó világban érdemes lehet fejleszteni olyan készségeket, amikre szükségünk lesz a jövőben.
Például: komplex problémák megoldása, kritikus gondolkodás, kreativitás,
rugalmasság, megújulás, érzelmi intelligencia, együttműködés, döntéshozás, kapcsolatkezelés, kommunikáció, konfliktuskezelés.

Életvezetést támogató // life coaching
Az életvezetési coaching során a coach segít kliensének feltérképezni céljait, szükségletiet, támogatja és bátorítja a változási folyamat során.
Például: értékrend, jövőkép tisztázása, célok kijelölése, erőforrások tudatosítása és működésbe léptetése a kliens számára kielégítő élet kialakításáért, önértékelés, önbizalom fejlesztése.

Hivatásépítés // karrier coaching
A teljes élet része, hogy olyan munkát végezzünk, amit szeretünk. A karrier bármely szakaszán értékes lehet egy coaching folyamat.
Például:
karrierváltás, előléptetés, önismereti alapok, személyes célok meghatározása, jövőkép kialakítása, fejlődési út, akcióterv tudatos megtervezése.

Gondoskodó elbocsájtás // outplacement coaching
A munkahelyváltással kapcsolatos érzelmek tudatosítása, karriercélok, erősségek, lehetőségek, folyamatok feltérképezése, álláskeresési csatornák, kapcsolatmenedzsment, proaktív álláskeresés technikák elsajátítása.

Megoldások

Szervezeti megoldások

Ezeket a lehetőségeket kínálom, ha szervezeti szintű problémáddal fordulsz hozzám.

Kapcsolat

Lépj velem kapcsolatba!

Ha kíváncsi vagy a közös munkára, foglalj hozzám időpontot egy ismerkedő beszélgetésre, hogy megnézzük hogyan tudunk együttműködni.
Telefon: +36 30 4368 755
Vagy itt írd le röviden a témát ami miatt megkerestél és add meg az elérhetőségedet, én pedig válaszolok.