Coaching

Egyéni megoldások

Coaching

Mi a coaching?
A coaching személyre szabott fejlesztési folyamat. A kommunikáció egyik legerőteljesebb módja, amit ha megfelelően alkalmazunk, olyan mint egy lézersugár a gondolataidban, ami keresztülhatol a halogatás mezőjén, a félelmek erdején és a vad nyomába ered. A coaching az előrehaladás eszköze, katalizátorként pozitív irányba kísér a saját utadon, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
.
Mit jelent a coach?
A coach szó szerinti fordításban edzőt jelent. Ahogy a sportban az edző szerepe az, hogy a sportolóból kihozza a legjobbat, a coach is azon dolgozik, hogy ügyfele a legtöbbet hozza ki magából.
Coachként támogatlak abban, hogy tudatosítsd, mely területeken mozogsz otthonosan, megerősödnek az erőforrásaid és hol lehet akadályod, ahol fejlődésre, fejlesztésre lehet szükséged.

Mikor érdemes coaching folyamatot elkezdeni?
Coachingra olyan helyzetben érdemes gondolni, amikor változás, kihívás előtt állsz vagy éppen abban vagy. Ha egy-egy feladat, helyzet megoldása több időt vagy energiát vesz igénybe, mint azt szeretnéd.

Hogyan zajlik a coaching?
A coaching folyamat online vagy személyesen történik és coaching ülések sorozatából áll. Egy-egy ülés 60 perc, egy folyamat pedig rendszerint 6-8 ülésből áll. Általában hetente-kéthetente, de legalább havonta egyszer találkozunk.
Az üléseket az együtt gondolkodás, a közös partneri munka jellemzi.

Megoldások

Egyéni megoldások

Ezeket a megoldásokat kínálom, ha egyéni problémáddal fordulsz hozzám.

Kapcsolat

Lépj velem kapcsolatba!

Ha kíváncsi vagy a közös munkára, foglalj hozzám időpontot egy ismerkedő beszélgetésre, hogy megnézzük hogyan tudunk együttműködni.
Telefon: +36 30 4368 755
Vagy itt írd le röviden a témát ami miatt megkerestél és add meg az elérhetőségedet, én pedig válaszolok.